Míg rotyog a sütőben a vacsora, addig elkészülhet a rendrakás, a teregetés vagy a holnapi lecke. Ha jól gazdálkodtál az időddel, még kedvenc sorozatodra is jut idő!
Ugye milyen csábító gondolat? Összegyűjtöttük kedvenc sütőben sült és rakott receptjeinket, hogy több időd maradjon esténként a főzés után minden másra!
Ha szeretnél ősszel is figyelni a helyes táplálkozásra próbálj ki olyan új ételeket, ahol a zöldségeké, gyümölcsöké a főszerep. Alábbi receptjeinkkel új ízeket varázsolhatsz az asztalra.
Sajttal minden jobban csúszik. Még a gyerekek is lelkesek lesznek, ha sajtos tésztát vagy sajtos csirkét emlegetsz nekik, amikor megkérdezik „mi lesz a vacsora”. MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alapunkkal sokféle receptet érdemes kipróbálni, sütőben sült kedvenceink ezek:
Mexikói rakott receptjeink gyorsan bekerülnek a sütőbe, utána csak a finom illatokat kell várni, és már ülhettek is asztalhoz. Az alábbi recepteknél igyekeztünk úgy válogatni, hogy a zöldségek domináljanak. A bab szinte elengedhetetlen alapanyaga a Dél-amerikai konyhának, de azért érdemes mással is kipróbálni ezt az ízvilágot, például karfiollal. Bátraké a szerencse!