Ha úgy döntöttél, hogy a jól bevált, hagyományos húsvéti fogásoknál maradsz, akkor is van számodra ötletünk. Ha pedig még mindig nem vagy biztos abban, mi legyen az ünnepi asztalon, még több ötletünk van!
Húsvéti sonka, főtt tojás, zöldségek… Nálatok is ezek a húsvéti menü elengedhetetlen részei? Nézzük, milyen izgalmas lehetőségeket rejtenek a hagyományos húsvéti alapanyagok!
Ha már tudod mit főzöl, itt találhatsz jó tippeket. Ugyanis a már jól bevált húsvéti receptek alapján készült finomságokat is tudod úgy tálalni, hogy azok újdonságnak, vagy legalábbis izgalmasabbnak tűnjenek.
Egy komplett menüsor helyett mutatunk pár jól bevált húsvéti receptet, amiket kitűnően tudsz variálni akár egymással is.
Nem kell megállnod a főtt tojásnál, vagy a majonézes tojássalátánál, a tojás még számos lehetőséget tartogat. Ez a tojásos recept annyira menő, hogy muszáj lesz kipróbálnod.
A nyuszi is répát eszik, tegyél te is az asztalra! Ha csak egy gyors vendégváróban gondolkozol, vágj hasábokra sárgarépát, és kínálj mellé egy karakteres, fűszeres sajtkrémes mártogatóst! Ha viszont meleg étellel készülsz, előételnek, vagy főétel – akár a húsvéti sonka - mellé köretnek válaszd ezt a fantasztikus, grillezett sárgarépát!
Húsvét után kezdődhet a maradékmentés, a morzsaparti. Maradt még a sonkából? Túl sok lett a tojás, de már nem szeretnéd ugyanazokat a finomságokat enni?