Ha máskor nem is, ilyenkor az asztalra kerül egy üveg aszú, több figyelmet szentelünk a főételek elkészítésére, nagyobb gonddal kerülnek kiválasztásra az alapanyagok. A Maggi receptjeinek tárházában válogatva számos ünnepi fogást találunk, amelyek elkészítése nem igényel nagy konyhai gyakorlatot és sok időt, de ízeikben és küllemükben feltétlenül megállják a helyüket a karácsonyi asztalon. Íme az idei kedvenceink!
A ropogós pirítósra halmozott halpástétom a Maggi Magyaros Halászlé kockájával előre elkészíthető, mindössze annyi a dolgunk, hogy friss pirítóst készítsünk hozzá:
Vegetáriánus vendégeink megnyalják mind a tíz ujjukat ezután a villámgyorsan összedobható falatka után, amihez a Maggi Klasszikus Bolognai szószát használjuk.
A hallevesek az ünnepi asztal elmaradhatatlan elemei, amit sokan sokféleképp készítenek. Ezt a halhúsos gombócokkal teli változatot a Maggi Magyaros Halászlé kockájával lehet elkészíteni.
Azoknak, akik nem rajonganak a hagyományos halas levesekért, egy garnélával készült, tejszínes variációval kedveskedhetünk, amihez a Maggi Sült hal zöldfűszeres mártásban alapot használjuk.
Gondolva azokra is, akik nem kedvelik a halat, egy igazán mutatós, zöldséghangsúlyos, csirkével készült fogást kínálhatunk, amibe a Maggi Rizottó Parmezános-sáfrányos szósszal kerül töltelék formájában.
A klasszikus rántott hal egyszerűbben elkészíthető változata a Maggi Tejszínes négysajtos csirkemell alapjával készül, és garantáltan nem nélkülözi sem a ropogósságot, sem az ízeket!