Uborka, tök, cukkini vagy paprika? Mind a nyár ízeit hozzák el!
Olyan nyárias recepteket válogattunk most össze, amik könnyűek és laktatók egyszerre. A friss nyári zöldségek magas rost és vitamin tartalmával nem foghatsz mellé.
Igazi kánikula receptek következnek
A tök sokoldalú zöldség, amely számos ízletes étel alapja lehet. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a magnézium, kálium. Alacsony kalóriatartalmú és magas rosttartalmú, ami segíti az emésztést és a jóllakottság érzését.
Rendkívül sokoldalú alapanyag a konyhában. Könnyen kombinálható különféle ételekkel, legyen szó levesekről, főételekről vagy akár desszertekről. Íze enyhe és édeskés, ami jól illeszkedik számos fűszerhez és alapanyaghoz különféle ízvilágokat teremthetsz vele. Rövid idő alatt megfő vagy megsül, így ideális választás lehet, ha gyorsan szeretnél valami finomat készíteni.