A változatos és zöldségekben gazdag étrend segít, hogy kiegyensúlyozottan étkezz. A krémlevesek és a rakott vagy töltelékkel készült ételek számtalan lehetőséget nyújtanak, hogy több zöldséget csempéssz a menübe, és még a nem kifejezetten zöldségrajongó családtagokat is elvarázsold az új fogásokkal.
A paprika nyersen fogyasztva is nagy kedvenc, de kitűnő alapanyag lehet levesekhez, töltött ételekhez. Ha könnyen elkészíthető, de laktató fogásokat szeretnél, akkor az alábbi leves és főétel neked szól!
Ennek a krémlevesnek az ad különleges ízt, hogy a paprikát előre megsütöd a sütőben. Ha már nekilátsz, akkor süss kicsit többet belőle! Egy kis krémsajttal összeturmixolva és egy csipet Maggi Ételízesítővel fűszerezve egy pillanat alatt szuper szendvicskrémet készíthetsz a maradékból vacsorára, reggelire.
Csupa zöldség és kellemes őszies ízek találkoznak töltött édesburgonya receptünkben. Nagy előnye, hogy a sütőben egymás mellett elkészül az édesburgonya és a zöldséges töltelék is. A töltelékhez felhasználhatsz bármilyen zöldséget, amit szerettek és éppen van otthon. Kísérletezz bátran!