A MAGGI Tepsis-húsos burgonya alappal egy komplett, kellemesen tejszínes egytálételt kínálunk a család számára. Az elkészítés rendkívül egyszerű, mivel a burgonya előfőzést nem igényel. A kiegyensúlyozott táplálkozás részeként tálalhatjuk párolt vagy sült zöldségkörettel és salátával.
A tasakban a szárított fűszerek és zöldségek biztosítják a megfelelő ízvilágot.
Minőségi alapanyagokból, az összetevő listában jelölt természetes összetevőkkel.
A termék pálmaolaj, hozzáadott színezék és aroma hozzáadása nélkül készül.
Minden MAGGI alap szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
Kiszerelés: 46 g
Próbáld ki a többi MAGGI alapot is!
BÚZALISZT*, szárított zöldségek* 16% (vöröshagyma, fokhagymapor), jódozott só, kukoricakeményítő, szárított glükózszirup, sovány TEJPOR*, teljes TOJÁSPOR*, napraforgóolaj, szárított élesztőkivonat (élesztokivonat, étkezési só), szárított petrezselyemlevél* 1,2%, fűszerek* (feketebors 0,4%, kurkuma, szerecsendió 0,1%).
Tartalmazhat SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.
*Természetes összetevők.
per 100g | Egy adag készételben | RI %* | |
---|---|---|---|
Energia |
1463 kJ 347 kcal |
2048 kJ 490 kcal |
24 % |
Zsír | 7,8 g | 20,8 g | 30 % |
amelyből telített zsír | 1,6 g | 8.0 g | 40 % |
Szénhidrát | 54,6 g | 49.3g | 19 % |
amelyből cukrok | 9,4 g | 3.9 g | 4 % |
Rost | 3,4 g | 5.4 g | - No Values |
Fehérje | 12,8 g | 24.9 g | 50 % |
Só | 14,5 g | 1.97 g | 33 % |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Glutén |
igen
|
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | - No Values |
Tej |
igen
|
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | - No Values |
Szója |
igen
|
Szójabab és abból készült termékek | - No Values |
Zeller |
igen
|
Zeller és abból készült termékek. | - No Values |
Diófélék |
nem
|
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek | - No Values |
Földimogyoró |
nem
|
Földimogyoró és abból készült termékek | - No Values |
Halak |
igen
|
Halak és azokból készült termékek | - No Values |
Rákfélék |
nem
|
Rákfélék és azokból készült termékek | - No Values |
Szezámmag |
nem
|
Szezámmag és abból készült termékek | - No Values |
Kén-dioxid |
nem
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben. | - No Values |
Mustár |
nem
|
10. Mustár és abból készült termékek. | - No Values |
Puhatestűek |
nem
|
Puhatestűek és abból készült termékek | - No Values |
Csillagfürt |
nem
|
Csillagfürt és abból készült termékek. | - No Values |
Tojás |
igen
|
Tojás és abból készült termékek | - No Values |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva
Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
30 dkg darált hús, 80 dkg burgonya, 2,5 dl tejszín, 2,5 dl víz, 2 ek. olaj, 10 dkg reszelt sajt.
1. A darált húst kevés olajon megpirítjuk, majd a meghámozott, felszeletelt burgonyával rétegezve egy tepsibe tesszük.
2. A tasak tartalmát összekeverjük 2,5 dl hideg vízzel és 2,5 dl tejszínnel, majd a burgonyára és a húsra öntjük, úgy, hogy befedje azt.
3. A reszelt sajttal megszórjuk a tetejét, majd 200°C-on (légkeveréses sütő esetén 180°C-on) 50-60 perc alatt készre sütjük.