A MAGGI maradékmentő alapok segítségével a kamrádban, hűtődben megmaradt hozzávalókból is változatos, ínycsiklandó ételeket készíthetsz.
A lecsó alapot a napérlelte paradicsom és a zöldfűszerek teszik ellenállhatatlanul finommá.
Kiszerelés: 35g
Szárított zöldségek 51,3% (paradicsom 46,3%,
vöröshagyma 3,1%, fokhagyma 1,9%), étkezési só, kukoricakeményítő,
burgonyakeményítő, fűszerek és zöldfűszerek
4,5% (bazsalikom, oregánó, fekete bors, chilipaprika), cukor,
aromák, élesztőkivonat, pálmaolaj.
Tartalmazhat GLUTÉNT, TOJÁST, SZÓJÁT, TEJET, ZELLERT és MUSTÁRT.
Egy adag készételben | RI %* egy adag készételben | 100 g termékben | |
---|---|---|---|
Energia | 968 kJ | 12% | - No Values |
kcal | 232 kcal | 286 kcal | - No Values |
Zsír | 11,3 g | 16% | 2,7 g |
amelyből telített zsír | 3,3 g | 17% | 1,0 g |
Szénhidrát | 17,9 g | 7% | 51,3 g |
amelyből cukrok | 3,9 g | 4% | 25,6 g |
Rost | 4,6 g | 8,3 g | - No Values |
Fehérje | 12,2 g | 24% | 10,0 g |
Só | 2,7 g | 45% | 18,8 g |
kJ | 1208 kJ | - No Values | - No Values |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Glutén |
igen
|
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | - No Values |
Tej |
igen
|
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | - No Values |
Szója |
igen
|
Szójabab és abból készült termékek | - No Values |
Zeller |
igen
|
Zeller és abból készült termékek. | - No Values |
Mustár |
igen
|
10. Mustár és abból készült termékek. | - No Values |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva
Friss hozzávalók:
• 200 g kolbász
• 1 db vöröshagyma
• 300 g cukkini
• 2 db kaliforniai paprika (460 g)
Elkészítési javaslat:
1. Forró olajon serpenyőben kisütjük az apróra
vágott kolbászokat, majd hozzáadjuk az apróra
vágott zöldségeket és néhány percig pirítjuk.
2. A tasak tartalmát összekeverjük 300 ml hideg
vízzel, majd a zöldségekre öntjük és felforraljuk.
3. Lefedve, közepes lángon 10 percig pároljuk.