Az olasz konyha remekei közül a MAGGI családban is megtalálható a tejszínes Carbonara alap, melynek könnyű, lágy krémje a sonka hozzáadásával mindenkit rabul ejt. Bon appetito!
A megújult MAGGI Carbonara alapban a szárított fűszerek és zöldségek biztosítják a megfelelő ízvilágot, melyet az őrölt szerecsendió, a fehérbors és az oregánó tesz még karakteresebbé.
Minőségi alapanyagokból, az összetevő listában jelölt természetes összetevőkkel.
A termék pálmaolaj és hozzáadott színezék hozzáadása nélkül készül, kizárólag természetes aromát tartalmaz.
Minden MAGGI alap szárított összetevőkből készül, ezzel biztosítjuk a termékek eltarthatóságát, és ennek köszönhetően nincs szükség tartósítószer hozzáadására sem.
Kiszerelés: 30 g
Próbáld ki a többi megújult MAGGI alapot is!
BÚZALISZT*, sovány TEJPOR*, szárított zöldségek*(vöröshagyma 7,6%, fokhagymapor 3%), burgonyakeményíto*, füstölt sertésszalonna zsír* (füstölt sertészsír, antioxidáns: rozmaringkivonatok), TOJÁSSÁRGÁJAPOR*, természetes aromák*, jódozott só, fűszerek* (őrölt szerecsendió, őrölt fehérbors 0,5%, oregánó), szárított petrezselyemlevél* 0,9%.
Tartalmazhat SZÓJÁT, ZELLERT és HALAT.
*Természetes összetevők.
per 100g | Egy adag készételben | RI %* | |
---|---|---|---|
Energia |
1689 kJ 401 kcal |
1839 kJ 440 kcal |
22 % |
Zsír | 11.6 g | 10.5 g | 15 % |
- amelyből telített zsír | 4.3 g | 2.5 g | 12 % |
Szénhidrát | 56.6 g | 63.8 g | 25 % |
- amelyből cukrok | 11.8 g | 5.5 g | 6 % |
Rost | 4 g | 3.3 g | - |
Fehérje | 15.6 g | 22 g | 44 % |
Só | 5 g | 0.91 g | 15 % |
AllergenItem | AllergenStatus | AllergenDescription | |
---|---|---|---|
Glutén |
igen
|
Glutént tartalmazó gabona (búza, rozs, árpa, zab, tönköly, kamut-búza vagy ezek hibrid változatai) és azokból készült termékek | - No Values |
Tej |
igen
|
Tej és abból készült termékek (beleértve a laktózt is) | - No Values |
Szója |
igen
|
Szójabab és abból készült termékek | - No Values |
Zeller |
igen
|
Zeller és abból készült termékek. | - No Values |
Diófélék |
nem
|
Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia és queenslandi dió és azokból készült termékek | - No Values |
Földimogyoró |
nem
|
Földimogyoró és abból készült termékek | - No Values |
Halak |
igen
|
Halak és azokból készült termékek | - No Values |
Rákfélék |
nem
|
Rákfélék és azokból készült termékek | - No Values |
Szezámmag |
nem
|
Szezámmag és abból készült termékek | - No Values |
Kén-dioxid |
nem
|
Kén-dioxid és SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter koncentrációt meghaladó mennyiségben. | - No Values |
Mustár |
nem
|
10. Mustár és abból készült termékek. | - No Values |
Puhatestűek |
nem
|
Puhatestűek és abból készült termékek | - No Values |
Csillagfürt |
nem
|
Csillagfürt és abból készült termékek. | - No Values |
Tojás |
igen
|
Tojás és abból készült termékek | - No Values |
Igen – A termék tartalmazza vagy tartalmazhatja
Nem- A termék nem tartalmazza
N/A – nincs megadva
Friss hozzávalók és elkészítési javaslat:
15 dkg sonka, 3,5 dl tej, 30 dkg spagetti tészta, 2 ek. olaj
1. A sonkát egy kevés olajon megpirítjuk.
2. A tasak tartalmát a hideg tejjel elkeverjük, majd a sonkára öntjük.
3. Időnként megkeverve 3-4 perc alatt kis lángon készre főzzük.
4. Főtt spagettivel tálaljuk.