Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és 2 evőkanál olajon alacsony hőfokon fedő alatt megpároljuk.
Ezalatt meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk.
A halat 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.
Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a halat, a zöldségeket, felöntjük 1,5 liter vízzel és beledobjuk a kibontott Maggi Magyaros halászlékockákat.
A levest felforraljuk és megkeverjük, hogy a halászlékockák feloldódjanak. Fedő alatt közepes hőfokon 30 percig főzzük.
Megkóstoljuk a hallevest és ha szükséges sóval vagy további 2 db Maggi Magyaros halászlékockával ízesítjük.
Utolsó lépésként úgy, mint a habarásnál hozzámelegítjük a tejszínt, egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is az ízletes tejszínes hallevest.