Ezt az ételt 5 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A sütőtököt meghámozzuk, kimagozzuk és kockákra vágjuk. Hámozzuk meg és vágjuk fel a sárgarépát is.
A sütőtököt lábosba tesszük, hozzáadjuk a meghámozott és apróra vágott sárgarépát, és felöntjük vízzel, annyira, hogy ellepje. Főzzük puhára a zöldségeket, közben enyhén sózzuk, borsozzuk.
A hagymát apróra vágjuk, és a vajban megpirítjuk.
Öntsük le a felesleges vizet, és adjuk hozzá a hagymát a zöldségekhez.
Ezután keverjük össze és adjunk hozzá tejet.
Folyamatos kevergetés mellett főzzük még 5 percig.
A csirkemellet csíkokra vagy szeletekre vágjuk, és a Maggi Folyékony ételízesítővel meglocsoljuk.
Kis olajon kisütjük a húst.
A krémlevest egy kanál joghurttal vagy tejszínnel, zöldfűszerekkel díszítve, sült csirkemellel és krutonnal tálaljuk.