Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Keverjük össze a Maggi PárPerc Sajtkrémlevest hideg vízzel, és közepes lángon forraljuk fel. Adjuk hozzá a meghámozott és kockára vágott sárgarépát, és főzzük puhára. Ezután adjunk hozzá egy evőkanál tejszínt, és turmixoljuk simára.
Egy kis lábasban hevítsük fel a tisztított vajat. Öntsük bele a kukoricát, és fedjük le fedővel, de ne teljesen. Közepes lángon addig melegítsük, amíg a kukorica pattogni nem kezd.
Öntsük a cukrot egy külön lábasba, és melegítsük, amíg elkezd feloldódni. Vigyázzunk, nehogy megégjen! Amikor a cukor feloldódott és aranyszínűvé vált, adjuk hozzá a vajat, a tejszínt, és alacsony lángon addig melegítsük, amíg a hozzávalók alaposan összekeverednek. Amikor a felére redukálódott, a karamell elkészült. Öntsük rá az elkészített pattogtatott kukoricára.
Tálaljuk a levest a karamellás popcornnal, metélőhagymával megszórva.