A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A zöldségeket egészen vékonyra szeleteljük és egy liter alaplében kis lángon főzni kezdjük. Ügyeljünk rá, hogy a lé ne forrjon, éppen csak gyöngyözzön.
2. lépés
5 perc
A húst összedolgozzuk a fűszerkeverékkel és a tojással, majd kisebb gombócokat formázunk belőlük.
3. lépés
20 perc
A gombócokat egyesével beleengedjük a maradék alaplébe, és 20 perc alatt kis lángon, a gyöngyöző lében megfőzzük.
4. lépés
5 perc
A gombócokat kiszedjük, a levest átszűrjük. A gombócokat visszarakjuk a zöldséges alaplébe.
5. lépés
5 perc
Előre kifőzött cérnametélttel vagy eperlevél tésztával tálaljuk.
1. lépés
5
A zöldségeket egészen vékonyra szeleteljük és egy liter alaplében kis lángon főzni kezdjük. Ügyeljünk rá, hogy a lé ne forrjon, éppen csak gyöngyözzön.
2. lépés
5
A húst összedolgozzuk a fűszerkeverékkel és a tojással, majd kisebb gombócokat formázunk belőlük.
3. lépés
5
A gombócokat egyesével beleengedjük a maradék alaplébe, és 20 perc alatt kis lángon, a gyöngyöző lében megfőzzük.
4. lépés
5
A gombócokat kiszedjük, a levest átszűrjük. A gombócokat visszarakjuk a zöldséges alaplébe.
5. lépés
5
Előre kifőzött cérnametélttel vagy eperlevél tésztával tálaljuk.