Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Ha friss babot használunk, tisztítsuk meg és blansírozzuk meg. Aprítsuk fel a fokhagymát. Kockázzuk fel a laskagombát. Hevítsük fel az olívaolajat egy serpenyőben. Adjuk hozzá a laskagombát, és időnként megkeverve pirítsuk meg. Ha szükséges, vágjuk a babot kisebb darabokra.
Adjuk a szójaszószt, a Maggi kockát és a paprikát a laskagombához, és alaposan keverjük össze, majd adjuk hozzá a babot, és időnként megkeverve süssük további 5 percig.
Durva reszelőn lereszeljük vagy apró kockákra vágjuk a kenyeret. Melegítsük fel a vajat egy serpenyőben, és tegyük bele a kenyeret. A felaprított fokhagymát és petrezselymet szintén adjuk hozzá a kenyérkockákhoz.
Amikor a kenyér aranybarnára pirult, vegyük le a tűzhelyről. Opcionális – a krutont turmixgéppel is finomra darálhatjuk.
Tálaljuk a babot a gombával és a ropogós krutonnal megszórva.