Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Készítsük elő az alapanyagokat. A csicseriborsót szűrjük le és öblítsük át. A vöröshagymát vágjuk apróra. A spenótot alaposan mossuk meg. Az édesburgonyát hámozzuk meg és vágjuk nagyobb kockákra.
Helyezzük a kockázott édesburgonyát egy tepsibe, locsoljuk meg olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk. Süssük előmelegített sütőben 200°C-on kb. 20 percig, amíg megpuhul és enyhén megpirul.
Egy nagy serpenyőben hevítsünk egy kevés olívaolajat, adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát, és pároljuk, amíg üveges lesz.
Tegyük a spenótot és a csicseriborsót a serpenyőbe, és kevergetve főzzük, amíg a spenót összeesik.
Öntsük a Maggi Indiai stílusú Chicken Masala paradicsomos, currys szószt a serpenyőbe, alaposan keverjük össze, és főzzük közepes lángon kb. 5 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Végül keverjük a sült édesburgonyát a szószos keverékhez, és melegítsük össze.
Tálaljuk friss korianderrel megszórva, kedvenc köretünkkel, például párolt rizzsel vagy naan kenyérrel.