Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tarját és a megtisztított burgonyát kis kockákra vágjuk.
A húst elkeverjük 3 evőkanálnyi étolajjal és a fűszerkeverékkel, félrerakjuk.
A burgonyakockákat mély jénai tálba tesszük és az edény tetejét is ráborítva a mikrosütőben 800 watton 5 percig pároljuk. A levet leöntjük róla és további 2 evőkanál olajjal meglocsoljuk.
A sütőt 200 fokra előmelegítjük.
A húst, a burgonyát és a lilahagyma-gerezdeket sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk és 40 perc alatt készre sütjük.