A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és 2 evőkanál olajon alacsony hőfokon fedő alatt megpároljuk.
2. lépés
3 perc
Ezalatt meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk.
3. lépés
2 perc
A halat 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.
4. lépés
2 perc
Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a halat, a zöldségeket, felöntjük 1,5 liter vízzel és beledobjuk a kibontott Maggi Magyaros halászlékockákat.
5. lépés
30 perc
A levest felforraljuk és megkeverjük, hogy a halászlékockák feloldódjanak. Fedő alatt közepes hőfokon 30 percig főzzük.
6. lépés
1 perc
Megkóstoljuk a hallevest és ha szükséges sóval vagy további 2 db Maggi Magyaros halászlékockával ízesítjük.
7. lépés
2 perc
Utolsó lépésként úgy, mint a habarásnál hozzámelegítjük a tejszínt, egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is az ízletes tejszínes hallevest.
1. lépés
7
A hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk és 2 evőkanál olajon alacsony hőfokon fedő alatt megpároljuk.
2. lépés
7
Ezalatt meghámozzuk a zöldségeket és fél centis karikákra vágjuk.
3. lépés
7
A halat 3x3 cm-es kockákra daraboljuk.
4. lépés
7
Amikor a hagyma megpárolódott, hozzáadjuk a halat, a zöldségeket, felöntjük 1,5 liter vízzel és beledobjuk a kibontott Maggi Magyaros halászlékockákat.
5. lépés
7
A levest felforraljuk és megkeverjük, hogy a halászlékockák feloldódjanak. Fedő alatt közepes hőfokon 30 percig főzzük.
6. lépés
7
Megkóstoljuk a hallevest és ha szükséges sóval vagy további 2 db Maggi Magyaros halászlékockával ízesítjük.
7. lépés
7
Utolsó lépésként úgy, mint a habarásnál hozzámelegítjük a tejszínt, egyet forralunk rajta és már tálalhatjuk is az ízletes tejszínes hallevest.