Amikor megjelennek az első szabadföldi zöldségek a téli vitaminhiányos időszak után még egy sima szendvicshez is jólesik a friss saláta. Az öntet legegyszerűbb akkor, ha a klasszikus francia vinaigrette-et használjuk, amiben az olívaolaj/ecet (vagy más savas jellegű hozzávaló, például citromlé) aránya 3:1. Ezeket összerázva már kész is a salátaöntet, amit most – a zöldségek ízét erősítve – Ízvarázs zöldségekkel turbózunk fel.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.