Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A hámozott tököt kockára vágjuk. A sárgarépát és a burgonyát meghámozzuk, és szintén felkockázzuk. A hagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A gyömbért lereszeljük. Egy nagy edényben felhevítjük az olívaolajat, és a hagymát puhára pirítjuk.
A sütés végén hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért. Ezután hozzáadjuk a sütőtököt, a sárgarépát és a burgonyát, és további 3 percig pirítjuk. Öntsünk a zöldségekre 1,5 l vizet.
Adjuk hozzá a MAGGI Házias levesalapot, az édes pirospaprikát és alaposan keverjük össze. Főzzük körülbelül 15 percig, amíg az összes zöldség meg nem puhul.
Adjuk hozzá a kókusztejet.
A levest krémmé turmixoljuk, sült tökmaggal vagy petrezselyemmel a tetején tálalhatjuk.