Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Előkészítjük a pácot, amihez 5 evőkanál olajban elkeverjük a sertés fűszerkeveréket.
Beleforgatjuk a tarjaszeleteket a páclébe és 30 percig hagyjuk pihenni.
Amíg összeérnek az ízek, előkészítjük a burgonyapürét. A megpucolt és felkockázott krumplit forrásban lévő, ízlés szerint sózott vízbe tesszük.
Előmelegítjük a sütőt 180°-ra.
A pácolás után a húst és a felszeletelt zöldségeket tepsibe rakjuk, amit alufóliával lefedünk és 30 percre a sütőbe tesszük. Majd további 10 percig sütjük a húst és a zöldségeket alufólia nélkül, hogy megpiruljanak.
Villapróba után a megpuhult krumplit kivesszük a vízből és leszűrjük, utána a vajat és a tejet folyamatosan adagolva összenyomjuk, majd csomómentesre keverjük.
A burgonyapüré tetejére friss snidlinget vágunk, meglocsoljuk a hús szószával.
A hús és a zöldségek elkészülte után pedig tálaljuk a fogást.