Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A bébispenótot az olajon megfonnyasztjuk, a levét elpárologtatjuk.
A MAGGI Tejszínes négysajtos csirkemell alapot csomómentesre keverjük a hideg tejjel és közepes lángon, kevergetve besűrítjük.
Belemorzsoljuk a fetasajtot, hozzáadjuk a bébispenótot és a tojások sárgáját, elkeverjük.
A tojások fehérjét habbá verjük és két részletben beleforgatjuk a sajtos-spenótos masszába.
4 db másfél decis felfújtformát kivajazunk, elosztjuk benne a tésztát – nem kell a pereméig érnie, hiszen nagyon meg fog nőni – és 200 fokra előmelegített sütőben 18-20 percig sütjük.
Azonnal tálaljuk.