Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk, majd a tűzről levéve összekeverjük a fűszerpaprikával. Felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk, hogy a folyadék leapadjon.
Közben a felkockázott húst összeforgatjuk a fűszerkeverékkel, majd a serpenyőbe tesszük és barnára pirítjuk.
Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, valamint egy kevés vizet, így pároljuk.
Egy másik serpenyőben kevés olajon megpirítjuk a tarhonyát és a burgonyát, majd a serpenyő tartalmához adjuk. Felöntjük annyi vízzel, ami ellepi és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd fedő alatt készre pároljuk.
Ha kész, hozzáadjuk a cukkinit is, összeforgatjuk, majd aprított petrezselyemlevéllel tálaljuk.