Ezt az ételt 8 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A Maggi Zöldségleveskockákból készítsünk alaplevet. A borsóra öntsünk rá 2 csésze alaplevet, és forraljuk fel.
Tegyük félre 2 órára.
Adjunk a borsóhoz 3 csésze alaplevet (egy csészényit hagyjunk meg), és főzzük az egészet.
Hámozzuk, mossuk meg és kockázzuk fel a burgonyát. Adjuk hozzá a leveshez. A kolbászt vágjuk karikákra, és szintén adjuk a leveshez. A szalonnát apró kockákra vágjuk, egy evőkanál olajban kisütjük. Ha kész, szintén tegyük a levesbe.
Hámozzuk meg és vágjuk apróra a hagymát. Pirítsuk meg az olajban. Adjuk a leveshez. Adjuk hozzá a majorannát is.
Készítsünk az olajból és a lisztből habarást, amit a hideg alaplével elkeverünk.
Forraljuk fel a levessel együtt. Fűszerezzük borssal, sóval és zúzott fokhagymával.