Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A húst kisujjnyi csíkokra vágjuk, és a 3 ek. olajjal elkevert fűszerkeverékkel bepácoljuk egy órára.
A bacont kisujjnyi vastag csíkokra vágjuk, majd a tejeskukoricát együtt megpirítjuk (A kukoricát 2 percenként forgassuk el egy kicsivel, így grillezzük körbe.)
Felszeleteljük a zöldségeket: A kukoricaszemeket vágjuk le a csőről egy éles késsel. A sárgadinnyét 2x1 cm-es darabokra, a lilahagymát nagyon apró kockákra, a paprikát 2x0,5cm-es darabokra vágjuk.
A húst a grillen pár perc alatt átpirítjuk.
A fűszervajhoz való fűszerkeveréket elkeverjük 3 ek olívaolajjal, és hozzáadunk egy ek. lime levet.
A madársalátát egy nagy tálba helyezzük, átforgatjuk a zöldségekkel-dinnyével, hozzáadjuk a húst és a bacont, meglocsoljuk az öntettel, tálaláskor egy-egy lime gerezddel díszítjük.