Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A gombákat alaposan megmossuk, a nagyobbakat felezzük.
Egy nagy serpenyőben felforrósítsuk az olajat és rádobjuk a gombát, majd nagy lángon megpirítjuk. Fontos, hogy nagy serpenyőt válasszunk, hogy a gombákat kényelmesen tudjuk majd összeforgatni a petrezselyemmel.
Hozzáadjuk a fűszerkeveréket és saját levében, 8-10 perc alatt addig sütjük, míg a leve elpárolog.
Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselyem 3/4-ét, a gombát alaposan átforgatjuk benne, majd melegen vagy langyosan tálaljuk. Ekkor még meglocsolhatjuk egy kevés extra szűz olívaolajjal is, hogy a fűszeres szaftot az utolsó cseppig ki lehessen tunkolni mellőle.