Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Tisztítsuk meg a gombát, szeleteljük fel.
Üssük a tojásokat egy tálba, adjuk hozzá a lisztet, a sajtot és a borsot. Keverjük jól össze.
Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben, adjuk hozzá az apróra vágott hagymát a MAGGI folyékony ételízesítővel. Amikor a hagyma megpirult, adjuk hozzá a gombát.
Az egészet addig pároljuk, amíg a gomba és a hagyma enyhén megpirul. Ezután adjuk hozzá a spenótot, majd pároljuk egy darabig, amíg megpuhul.
Öntsük a tojásokat a serpenyőbe, fedjük le. Az omlett akkor lesz kész, amikor a teteje kb. 4-5 perc után nagyon alacsony hőfokon megdermed.