Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A lisztet, sót, és a MAGGI alapot elkeverjük.
A vajat habosra keverjük, villával hozzáadjuk a lisztes keveréket.
Hozzáreszeljük a sajtot és egy evőkanál tejfölt és kézzel gyorsan összeállítjuk a tésztát.
Lisztezett kézzel kb. 20-25 cm hosszú rúddá formázzuk, folpackba csavarjuk és 20 percre mélyhűtőbe (vagy egy órára normál hűtőbe) rakjuk.
Éles késsel fél centinél kissé vékonyabb szeleteket vágunk, sütőpapírral bélelt tepsire rakosgatjuk, nagy szemű sóval megszórjuk.
190 fokra előmelegített sütőben 15-18 percig sütjük.