Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A zöldségeket kockákra vágjuk, a káposztát felaprítjuk.
A darált húshoz hozzáadjuk a tojást, egy evőkanál zsemlemorzsát, 4 evőkanál Maggi Folyékony ételízesítőt, egy csipet sót, borsot, valamint ízlés szerint fűszereket, egy kis vizet, majd az egészet összegyúrjuk.
Formázzunk kis golyócskákat a húsos keverékből.
Süssük ki őket sütőben vagy air fryer-ben 160 fokon, amíg enyhén megbarnulnak. Hagyjuk kihűni a húsgolyókat.
A gombát a hagymával együtt megpirítjuk.
Rétegezzük a salátát: a tányér aljára tegyünk egy keveset a kedvenc salátaöntetünkből, majd mehet rá a káposzta (ezt megszórhatjuk egy kis fűszerrel), a gomba és a hagyma, uborka, paprika, paradicsom és végül a húsgolyók.