A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Vágjuk félbe a paradicsomokat. Az uborkát vágjuk negyedekre, majd szeletekre. Tépkedjük vagy vágjuk fel a salátát. A lilahagymát szeleteljük vékony csúcsokra.
2. lépés
15 perc
A fokhagymát passzírozzuk át egy présen. Keverjük össze az olívaolajjal és a citromlével. Adjuk hozzá a szárított fűszereket. Keverjük össze a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat az olívaolajos páccal, és hagyjuk pácolódni minimum 15 percig.
3. lépés
5 perc
Ezután a falatokat a felhevített serpenyőben süssük meg úgy, hogy éppen csak barna színt kapjanak.
4. lépés
5 perc
Keverjük össze a saláta hozzávalóit. Tegyük a tetejére a Garden Gourmet falatokat és a Maggi Gyros alap-öntetet. Tetszés szerint adjunk hozzá fetát, kukoricát és/vagy olajbogyót és apróra vágott fűszernövényeket.
1. lépés
4
Vágjuk félbe a paradicsomokat. Az uborkát vágjuk negyedekre, majd szeletekre. Tépkedjük vagy vágjuk fel a salátát. A lilahagymát szeleteljük vékony csúcsokra.
2. lépés
4
A fokhagymát passzírozzuk át egy présen. Keverjük össze az olívaolajjal és a citromlével. Adjuk hozzá a szárított fűszereket. Keverjük össze a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat az olívaolajos páccal, és hagyjuk pácolódni minimum 15 percig.
3. lépés
4
Ezután a falatokat a felhevített serpenyőben süssük meg úgy, hogy éppen csak barna színt kapjanak.
4. lépés
4
Keverjük össze a saláta hozzávalóit. Tegyük a tetejére a Garden Gourmet falatokat és a Maggi Gyros alap-öntetet. Tetszés szerint adjunk hozzá fetát, kukoricát és/vagy olajbogyót és apróra vágott fűszernövényeket.