Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Vágjuk félbe a paradicsomokat. Az uborkát vágjuk negyedekre, majd szeletekre. Tépkedjük vagy vágjuk fel a salátát. A lilahagymát szeleteljük vékony csúcsokra.
A fokhagymát passzírozzuk át egy présen. Keverjük össze az olívaolajjal és a citromlével. Adjuk hozzá a szárított fűszereket. Keverjük össze a Garden Gourmet Vegán Pirított Falatokat az olívaolajos páccal, és hagyjuk pácolódni minimum 15 percig.
Ezután a falatokat a felhevített serpenyőben süssük meg úgy, hogy éppen csak barna színt kapjanak.
Keverjük össze a saláta hozzávalóit. Tegyük a tetejére a Garden Gourmet falatokat és a Maggi Gyros alap-öntetet. Tetszés szerint adjunk hozzá fetát, kukoricát és/vagy olajbogyót és apróra vágott fűszernövényeket.