A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Ha száraz csicseriborsót használunk, előző este áztassuk be, majd az elkészítés előtt főzzük puhára és szűrjük le. Konzervnél egyszerűen öntsük le a levét, és már készíthetjük is a fogást.
2. lépés
10 perc
Melegítsük meg az olívaolajat az apróra vágott aszalt paradicsommal együtt, majd adjuk hozzá a csicseriborsót és a Maggi Gyros alapot.
3. lépés
15 perc
Kevergessük addig, míg egyenletesen bevonja a fűszeres szósz a csicseriborsót és kissé átmelegszik.
4. lépés
1 perc
Langyosan tálaljuk hús mellé, de hidegen fogyaszthatjuk salátaként egy pohár borral, pirítóssal.
1. lépés
4
Ha száraz csicseriborsót használunk, előző este áztassuk be, majd az elkészítés előtt főzzük puhára és szűrjük le. Konzervnél egyszerűen öntsük le a levét, és már készíthetjük is a fogást.
2. lépés
4
Melegítsük meg az olívaolajat az apróra vágott aszalt paradicsommal együtt, majd adjuk hozzá a csicseriborsót és a Maggi Gyros alapot.
3. lépés
4
Kevergessük addig, míg egyenletesen bevonja a fűszeres szósz a csicseriborsót és kissé átmelegszik.
4. lépés
4
Langyosan tálaljuk hús mellé, de hidegen fogyaszthatjuk salátaként egy pohár borral, pirítóssal.