Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Az olívaolajon lepirítjuk a kis kockákra vágott vöröshagymát. Ha a vöröshagyma lepirult, akkor hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát.
A zellert és a répákat megpucoljuk, a zöldbabok méretéhez igazított hasábokra vágjuk, és a hagymás alaphoz adjuk.
Fűszerezzük a Maggi Ízvarázzsal és felöntjük a vízzel.
Ha a zöldségek félig megpuhultak, hozzáadjuk a zöldbabot is.
A virslit bevagdossuk és 2 centis darabokra vágjuk, olajon megsütjük.
A levesbe az utolsó pillanatban kerül a finomra vágott kapor, és sült virslifalatokkal tálaljuk.