Ezt az ételt 12 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A húst megpirítjuk a felforrósított olajon.
Fehéredéskor hozzáadjuk a sertés fűszerkeveréket és 1 dl vizet, majd addig rotyogtatjuk, míg a leve teljesen el nem fő róla. Hagyjuk kihűlni.
A jól behűtött vajas tésztát alaposan meglisztezett munkalapra borítjuk és gyorsan 8×9 cm-es lapokra vágjuk. A lapokat kissé megnyújtjuk.
A kihűlt hústölteléket hosszában a lapok közepére halmozzuk és fél evőkanál tejföllel borítjuk. A tészta széleit megkenjük a felvert tojással, majd félbehajtjuk, a széleket összenyomjuk.
A töltött tésztalapok hosszabbik oldalát késsel beirdaljuk, a húsos táskákat félkörben kissé meghajlítjuk.
A táskákat megkenjük a felvert tojás maradékával és megszórjuk szezámmaggal vagy durva szemű sóval.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.