Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A csirkemellfilét kockákra vágjuk, tetszés szerinti fűszerrel ízesítjük. A hagymát kockákra vágjuk. A csiperkét és a vargányát alaposan megtisztítjuk, megmossuk és kisebb darabokra vágjuk.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat és megpirítjuk benne a hagymát. Ezután hozzáadjuk a csirkehúst és az összes gombát. Az egészet pár percig pároljuk, majd felöntjük a vízzel elkevert Maggi Gombakrémlevessel. Adjunk hozzá apróra vágott metélőhagymát és petrezselymet. Keverjük össze és ízesítsük sóval, borssal. Addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
A tészta hozzávalóit, a lisztet, tejet és a tojást összekeverjük, palacsinta állagúra.
Felforrósított serpenyőben kerek palacsintákat sütünk ki.
Minden palacsintába teszünk néhány evőkanál tölteléket, és megszórjuk finomra reszelt sajttal. Hajtsuk be mind a négy oldalát. Az összehajtott palacsintákat megkenjük felvert tojással és beleforgatjuk zsemlemorzsába, melybe belevágunk egy kevés megmaradt vargányát.
Egy serpenyőben kevés olívaolajon barnára sütjük. A kisütött palacsintákat kaporral vagy fokhagymás szósszal tálalhatjuk.