A nyári forróságban kevésbé kívánjuk a meleg tésztaételeket, ilyenkor lépnek a porondra azok hideg, friss változatai, a hideg tésztasaláták! Csak a fantáziánk szab határt annak, milyen nyers zöldségekkel frissítjük fel húsokban gazdag salátánkat – lehetőség szerint válasszunk idényzöldségeket, hiszen ilyenkor nem csak az áruk kedvezőbb, de ekkor a legízletesebbek is!
Hozzávalók
5
adag
Ezt az ételt 5 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tésztát a csomagoláson található utasítás alapján megfőzzük, leszűrjük.
2. lépés
25 perc
Az olajon megpirítjuk a bacont és a kolbászszeleteket, majd kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk.
lépés
1 perc
A darált húst a hátramaradt zsiradékon folyamatosan kevergetve átpirítjuk, hozzáadjuk a MAGGI Mexikói Chilis bab alapot, a vizet és a sót, majd 10 perc alatt, kis lángon készre főzzük.
4. lépés
3 perc
Ha kissé kihűlt már, elkeverjük a tésztával, a csemegekukoricával, a paprikával és a lilahagymával.
5. lépés
1 perc
Hidegen tálaljuk.
1. lépés
5
A tésztát a csomagoláson található utasítás alapján megfőzzük, leszűrjük.
2. lépés
5
Az olajon megpirítjuk a bacont és a kolbászszeleteket, majd kivesszük a serpenyőből, félrerakjuk.
lépés
5
A darált húst a hátramaradt zsiradékon folyamatosan kevergetve átpirítjuk, hozzáadjuk a MAGGI Mexikói Chilis bab alapot, a vizet és a sót, majd 10 perc alatt, kis lángon készre főzzük.
4. lépés
5
Ha kissé kihűlt már, elkeverjük a tésztával, a csemegekukoricával, a paprikával és a lilahagymával.