Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A csirkemellet felcsíkozzuk és az olajjal elkevert MAGGI Gyros alapba forgatjuk, majd felhevített serpenyőben 5-10 perc alatt készre sütjük.
A joghurttal elkeverjük a sót, reszelt fokhagymát és a citrom levét, majd a lereszelt és lecsöpögtetett uborkát is belekeverjük.
A zöldségeket vékonyan felszeleteljük. A tortilla lapot száraz serpenyőben kicsit átmelegítjük, majd megkenjük a tzatziki szósszal, teszünk rá a salátából, a szeletelt zöldségekből, a csirkemellből, majd az alját egyharmadig felhajtjuk, jobb- és baloldalát behajtjuk.
A burgonyát felkarikázzuk és bő olajban kisütjük. Sózzuk és összeforgatjuk az aprított bazsalikommal.
Tálalásnál a bazsalikomos burgonyát a tányérra halmozzuk, feta sajtot morzsolunk a tetejére, majd mellétámasztjuk a gyrosos tortillatekercset.