Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tarját kissé kiklopfoljuk, majd két evőkanál olajjal megkenjük, megszórjuk a fűszerkeverékkel és fél órát állni hagyjuk.
A petrezselymet és a lilahagymát felaprítjuk. A babot leszűrjük, elkeverjük a maradék olívaolajjal, a lilahagymával és a petrezselyemmel, végül hűtőbe rakjuk.
A tarját grillserpenyőben, közepes lángon az egyik oldalán 4 percig, majd átfordítva további 2 percig sütjük. Lefedjük, és újabb 6 perc alatt majdnem teljesen készre sütjük, ügyelve arra, hogy a hús még ne száradjon ki. Kivesszük a serpenyőből, alufóliába csomagoljuk és 3 percig pihenni hagyjuk: ekkor a hús készre sül.
A hideg babsalátával tálaljuk.