Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A salátához az alapanyagokat feldaraboljuk, maj összekeverjük. Felhasználásig hűtőbe tesszük.
Az olívaolajat, az ecetet, a mézet egy befőttes üvegbe öntjük, hozzáadjuk a sót, borsot és egy kevés fokhagymát. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk az öntetet.
A sajtot 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A lisztet elkeverjük a MAGGI Gyros alappal.
A sajtot megnedvesítjük egy kis vízzel, hogy jól rátapadhasson a fűszeres liszt.
A sajt grillezésénél nagyon fontos, hogy a serpenyő vagy a grill forró legyen, különben a sajt szétfolyik.
A salátát a tányérra halmozzuk, meglocsoljuk a vinaigrette-tel, mellétesszük a sajtot és már ehetjük is.