Tombol a grillszezon, a változatosság kedvéért ezúttal a sajt kerül a főszerepbe. Egy friss, üde salátával tálalva szuper nyári vacsorát készíthetünk belőle.
Hozzávalók
6
adag
Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A salátához az alapanyagokat feldaraboljuk, maj összekeverjük. Felhasználásig hűtőbe tesszük.
2. lépés
5 perc
Az olívaolajat, az ecetet, a mézet egy befőttes üvegbe öntjük, hozzáadjuk a sót, borsot és egy kevés fokhagymát. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk az öntetet.
3. lépés
5 perc
A sajtot 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A lisztet elkeverjük a MAGGI Gyros alappal.
4. lépés
3 perc
A sajtot megnedvesítjük egy kis vízzel, hogy jól rátapadhasson a fűszeres liszt.
5. lépés
5 perc
A sajt grillezésénél nagyon fontos, hogy a serpenyő vagy a grill forró legyen, különben a sajt szétfolyik.
6. lépés
2 perc
A salátát a tányérra halmozzuk, meglocsoljuk a vinaigrette-tel, mellétesszük a sajtot és már ehetjük is.
1. lépés
6
A salátához az alapanyagokat feldaraboljuk, maj összekeverjük. Felhasználásig hűtőbe tesszük.
2. lépés
6
Az olívaolajat, az ecetet, a mézet egy befőttes üvegbe öntjük, hozzáadjuk a sót, borsot és egy kevés fokhagymát. Lezárjuk az üveget, és alaposan összerázzuk az öntetet.
3. lépés
6
A sajtot 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A lisztet elkeverjük a MAGGI Gyros alappal.
4. lépés
6
A sajtot megnedvesítjük egy kis vízzel, hogy jól rátapadhasson a fűszeres liszt.
5. lépés
6
A sajt grillezésénél nagyon fontos, hogy a serpenyő vagy a grill forró legyen, különben a sajt szétfolyik.
6. lépés
6
A salátát a tányérra halmozzuk, meglocsoljuk a vinaigrette-tel, mellétesszük a sajtot és már ehetjük is.