Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A húst összekeverjük a MAGGI Gyros alappal és két evőkanál olajjal, majd legalább 30 percig hűtőszekrényben pihentetjük.
Közben megfőzzük a tésztát és leszűrjük.
Keverjük össze a sót, a lereszelt fokhagymát és uborkát a joghurttal.
Adjuk a tésztához a joghurtos keveréket, a zöldségeket és a morzsolt sajtot.
A bepácolt húst grillserpenyőben a maradék fűszeres olajon mindkét oldalán megpirítjuk, majd kissé hagyjuk kihűlni.
A húst csíkokra vágjuk és jól összekeverjük a salátával. Tartsuk hűtőszekrényben tálalásig.