Az olajbogyóhoz szerencsére már kimérve is könnyen hozzájuthatunk a nagyobb hipermarketekben, vétek lenne, ha néha-néha nem dobnánk fel vele a főztünket. Ezt a receptet forró nyári hónapokban jó szívvel ajánljuk: az olajbogyó és a feta sajt évezredes barátságot ápolnak, a joghurtos szósz üdítően hat a kis koktélparadicsomokkal, az egyszerű fűszerezés pedig egyenesen Athénba repít minket. Igyunk meg hozzá egy nagy pohár jeges limonádét és élvezzük a napsütést!
Hozzávalók
6
adag
Ezt az ételt 6 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.