Ezt az ételt 2 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A megtisztított gombát vágjuk kis kockákra.
Az olaj felét forrósítsuk fel, dobjuk rá a gombát az összemorzsolt MAGGI Gombaleveskockával és hirtelen süssük át. Tegyük félre és tartsuk melegen.
A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.
A maradék olajat forrósítsuk fel egy másik, 20 cm átmérőjű, tapadásmentes serpenyőben. Öntsük rá a tojások felét és kis lángon süssük addig, amíg a teteje is majdnem teljesen megdermed.
Az egyik oldalon megsült omlettet csúsztassuk rá egy felfordított fedőre, majd fordítsuk a fedőt a serpenyőre és süssük meg a másik oldalát is – ehhez már csak egészen kis idő kell. Ismételjük meg ugyanezt a folyamatot a tojás másik felével is.
A rántottákra szórjuk rá a gombát, palacsintaszerűen tekerjük fel, majd a friss snidlinggel megszórva tálaljuk őket.