Partyfalatból sosem elég, ez a recept ráadásul a húst nem, vagy csak kisebb mértékben fogyasztó családtagoknak és barátoknak is az új kedvenc fingerfoodja lehet. Ezek a harapásnyi finomságok amellett, hogy percek alatt elkészülnek, a vörösbabnak köszönhetően kimondottan magas rost és növényi fehérje tartalommal rendelkeznek, többek között ezért is értékes tápanyagforrások.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A megtisztított, apróra vágott gombát az olajon megfuttatjuk, rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat és 4-5 perc alatt addig sütjük, amíg a leve elpárolog.
2. lépés
5 perc
A babkonzervet leszűrjük és késes aprítóban a gombával, valamint a többi hozzávalóval együtt simára mixeljük.
3. lépés
20 perc
Az így kapott masszából nedves kézzel nagyobb diónyi gombócokat formázunk és 5-6 perc alatt forró étolajban aranybarnára sütjük.
1. lépés
3
A megtisztított, apróra vágott gombát az olajon megfuttatjuk, rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat és 4-5 perc alatt addig sütjük, amíg a leve elpárolog.
2. lépés
3
A babkonzervet leszűrjük és késes aprítóban a gombával, valamint a többi hozzávalóval együtt simára mixeljük.
3. lépés
3
Az így kapott masszából nedves kézzel nagyobb diónyi gombócokat formázunk és 5-6 perc alatt forró étolajban aranybarnára sütjük.