Ezt az ételt 12 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A sütéshez szánt gombát vágjuk kockákra és süssük át a felforrósított olajon úgy, hogy hozzámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockákat is.
A lisztet keverjük el a sóval, cukorral, sütőporral, szódabikarbónával és a reszelt sajttal.
Olvasszuk fel a vajat, majd egy külön tálban keverjük el a joghurttal, és a 2 tojással. Ezután adjuk hozzá a száraz hozzávalókhoz (a lisztes keverékhez), végül keverjük hozzá a kihűlt gombát is.
Az így kapott keveréket osszuk szét a papírkapszlival bélelt muffinsütőben, díszítésképp pedig helyezzünk mindegyik muffin tetejére a kisebb, félbevágott gombafejekből.
Végül 200 fokra előmelegített sütőben 18-20 perc alatt süssük őket aranybarnára.