Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A gombát megtisztítjuk és negyedekre vágjuk. A hagymát pedig megpucoljuk és apró darabokra szeljük.
Egy nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, megdinszteljük a hagymát majd rábodjuk a gombanegyedeket. Hirtelen átsütjük, sózzuk, majd fedővel letakarva 10 perc alatt puhára pároljuk. A végén vegyük le róla a fedőt és párologtassuk el róla a gomba levét.
Egy lábosban vizet forralunk, beledobjuk a MAGGI Gombaleveskockákat és elkeverjük.
A quinoat forró vízzel alaposan leöblítjük, majd a lobogó, gombás alaplébe rakjuk és 15 perc alatt, fedő alatt puhára főzzük. Leszűrjük és a serpenyőben sült gombához keverjük.
Friss kakukkfüvet keverünk hozzá és langyosan tálaljuk.