Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A lisztet, a tojássárgáját és az olívaolajat összekeverjük és 5 percig folyamatosan gyúrjuk, majd folpackba csomagolva fél órát hűtőben pihentetjük.
A gombát és a hagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk.
Az olajon megdinszteljük a hagymát, ezt követően hozzáadjuk a gombát és 1-2 percig nagy lángon átpirítjuk.
Rámorzsoljuk a MAGGI Gombaleveskockát és saját levében, lefedve puhára pároljuk. A végén levesszük a serpenyő tetejét és addig főzzük, amíg a zöldségek leve el nem párolog.
A vajat kis lángon felolvasztjuk, majd addig melegítjük, amíg lemegy róla minden hab és enyhén mogyorós illata, illetve világos aranybarna színe nem lesz.
A pihentetett tésztát 4 részre osztjuk, majd jól lisztezett munkalapon, egyenként kinyújtjuk késfok vékonyságúra.
A kinyújtott tészta egyik felén 7-8 cm átmérőjű köröket jelölünk ki szaggatóval. A körök közepére halmozunk egy nagy teáskanálnyi gombatölteléket, majd ráhajtjuk a tészta másik felét és kiszaggatjuk a raviolikat. Jól lenyomkodjuk a körök széleit.
Amikor kész az összes ravioli, egy nagy lábasban vizet forralunk, olajat öntünk bele és egyszerre kifőzzük az összes tésztát. Amint feljönnek a víz felszínére, már készen is vannak.
Azonnal, a forró vajjal leöntve, petrezselyemmel és sajttal megszórva tálaljuk.