Ezt az ételt 3 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Keverjük össze a darált sertéshúst a tojással és 3 evőkanál zsemlemorzsával. A hagymát kockára vágjuk, kevés olajon megpirítjuk és a húshoz adjuk. Adjunk hozzá friss kakukkfüvet.
A húsból kis fasírtokat formázunk, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban vagy sütőpapíron sütőben aranybarnára sütjük. Papírtörlővel bélelt tányéron lecsepegtetjük.
A burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk és kockákra vágjuk. Öntsünk rájuk 0,7 l vizet, adjunk hozzá egy kis csipet sót, és főzzük 10 percig.
A Maggi Gombakrémlevest oldjuk fel 0,5 l hideg vízben, adjuk a forrásban lévő zöldségekhez, keverjük össze és főzzük 5 percig gyakori kevergetés mellett.
Szedjük tányérokba a levest, adjuk hozzá a húsgombócokat, locsoljuk meg ízlés szerint tejszínnel, és szórjuk meg petrezselyemzölddel vagy kakukkfűvel.