Görögös karajszeletek fetakrémmel töltött paradicsommal
(0)
40 perc
Könnyű
Télen is varázsolhatunk nyári ízeket az asztalra! Ha sikerül jóízű paradicsomot találnunk, akkor igazi napsütéses ebédünk lehet akár a legnagyobb hidegben is.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, megkenjük az olívaolajjal és egyenletesen megszórjuk a MAGGI Gyros alappal.
2. lépés
15 perc
Serpenyőben oldalanként 3 perc alatt pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve, szorosan lefedve puhára pároljuk.
3. lépés
5 perc
Közben a fetasajtot elmorzsoljuk a tejföllel.
4. lépés
5 perc
A paradicsomok tetejét levágjuk, kiskanállal a belsejüket kikaparjuk, belül enyhén sózzuk, és míg a hús sül, lefele fordítva hagyjuk, hogy a levük kicsöpögjön.
5. lépés
5 perc
Ezután megtöltjük a tejfölös fetakrémmel, megszórjuk a felaprított lilahagymával és a hús mellé tálaljuk.
1. lépés
5
A karajszeleteket enyhén kiklopfoljuk, megkenjük az olívaolajjal és egyenletesen megszórjuk a MAGGI Gyros alappal.
2. lépés
5
Serpenyőben oldalanként 3 perc alatt pirosra sütjük, majd kevés vizet aláöntve, szorosan lefedve puhára pároljuk.
3. lépés
5
Közben a fetasajtot elmorzsoljuk a tejföllel.
4. lépés
5
A paradicsomok tetejét levágjuk, kiskanállal a belsejüket kikaparjuk, belül enyhén sózzuk, és míg a hús sül, lefele fordítva hagyjuk, hogy a levük kicsöpögjön.
5. lépés
5
Ezután megtöltjük a tejfölös fetakrémmel, megszórjuk a felaprított lilahagymával és a hús mellé tálaljuk.