A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A feta sajtot 4 szeletre vágjuk, megkenjük fűszeres olajjal és a hűtőbe rakjuk.
2. lépés
7 perc
A zöldségeket vékonyra szeleteljük, tányérra készítjük.
3. lépés
5 perc
A pulykahúst, a tojást, 2 evőkanál zsemlemorzsát és a gyros alapot elkeverjük, 4 részre osztjuk.
4. lépés
10 perc
A maradék két evőkanál zsemlemorzsát egy lapos tányérra szórjuk, ezen formázzuk az ujjnyi vastag húspogácsákat, hogy ne ragadjanak, és vékonyan egyenletesen bevonja őket a morzsa.
5. lépés
10 perc
Grill- vagy teflonserpenyőben, először erősebb lángon, kevés olajon oldalanként 3-4 perc alatt átsütjük a húst, közben átmelegítjük a hamburgerzsemléket is.
6. lépés
10 perc
Ahogy a húspogácsák megsültek, összeállítjuk a hamburgereket úgy, hogy a hús fölé rakjuk a bepácolt feta sajtot, majd ízlés szerinti zöldséggel koronázzuk.
1. lépés
6
A feta sajtot 4 szeletre vágjuk, megkenjük fűszeres olajjal és a hűtőbe rakjuk.
2. lépés
6
A zöldségeket vékonyra szeleteljük, tányérra készítjük.
3. lépés
6
A pulykahúst, a tojást, 2 evőkanál zsemlemorzsát és a gyros alapot elkeverjük, 4 részre osztjuk.
4. lépés
6
A maradék két evőkanál zsemlemorzsát egy lapos tányérra szórjuk, ezen formázzuk az ujjnyi vastag húspogácsákat, hogy ne ragadjanak, és vékonyan egyenletesen bevonja őket a morzsa.
5. lépés
6
Grill- vagy teflonserpenyőben, először erősebb lángon, kevés olajon oldalanként 3-4 perc alatt átsütjük a húst, közben átmelegítjük a hamburgerzsemléket is.
6. lépés
6
Ahogy a húspogácsák megsültek, összeállítjuk a hamburgereket úgy, hogy a hús fölé rakjuk a bepácolt feta sajtot, majd ízlés szerinti zöldséggel koronázzuk.