Bár furcsán hangozhat, de a világban sokfelé az ebéd valamilyen szendviccsel egyenlő. Ettől azonban még lehet igazán tápláló és jóízű, hiszen egy jó szendvicsben a szokásos krumpli- vagy rizsköretet cseréljük kenyérfélére. Ha pedig nem sajnáljuk a jó alapanyagokat és a finom fűszerezést, semmivel sem marad el egy klasszikus, tányéron tálalt húsételtől.
Hozzávalók
4
adag
Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tarját jó ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, az olajjal elkevert fűszerkeverékben fél órát állni hagyjuk.
2. lépés
1 perc
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
3. lépés
10 perc
A felforrósított serpenyőbe rakjuk a húst, közepesre vesszük a lángot és oldalankét 3-3 percig mozgatás nélkül pirítjuk. Ezután a serpenyőt a sütőbe toljuk és ott további 20 percig sütjük.
4. lépés
9 perc
Közben a hagymát vékonyra karikázzuk.
5. lépés
10 perc
Egy teflonserpenyőben egy evőkanál olajat forrósítunk, rádobjuk a hagymát, enyhén sózzuk, majd kevergetve, lassan megpirítjuk, amíg a tarja a sütőben sül.
6. lépés
10 perc
A húst, miután kivettük, néhány percre még alufóliába csomagoljuk.
7. lépés
10 perc
Keresztben szeleteljük, utána pedig a salátával és a hagymával a bagettekbe töltjük.
1. lépés
7
A tarját jó ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, az olajjal elkevert fűszerkeverékben fél órát állni hagyjuk.
2. lépés
7
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
3. lépés
7
A felforrósított serpenyőbe rakjuk a húst, közepesre vesszük a lángot és oldalankét 3-3 percig mozgatás nélkül pirítjuk. Ezután a serpenyőt a sütőbe toljuk és ott további 20 percig sütjük.
4. lépés
7
Közben a hagymát vékonyra karikázzuk.
5. lépés
7
Egy teflonserpenyőben egy evőkanál olajat forrósítunk, rádobjuk a hagymát, enyhén sózzuk, majd kevergetve, lassan megpirítjuk, amíg a tarja a sütőben sül.
6. lépés
7
A húst, miután kivettük, néhány percre még alufóliába csomagoljuk.
7. lépés
7
Keresztben szeleteljük, utána pedig a salátával és a hagymával a bagettekbe töltjük.