Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A tarját jó ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, az olajjal elkevert fűszerkeverékben fél órát állni hagyjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A felforrósított serpenyőbe rakjuk a húst, közepesre vesszük a lángot és oldalankét 3-3 percig mozgatás nélkül pirítjuk. Ezután a serpenyőt a sütőbe toljuk és ott további 20 percig sütjük.
Közben a hagymát vékonyra karikázzuk.
Egy teflonserpenyőben egy evőkanál olajat forrósítunk, rádobjuk a hagymát, enyhén sózzuk, majd kevergetve, lassan megpirítjuk, amíg a tarja a sütőben sül.
A húst, miután kivettük, néhány percre még alufóliába csomagoljuk.
Keresztben szeleteljük, utána pedig a salátával és a hagymával a bagettekbe töltjük.