Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A hagymát vékony karikákra vágjuk.
A vaj és az olaj felforrósított keverékékre dobjuk, többször átkeverjük, miközben pirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk.
Ezután gyakran megkevergetve legalább 10-15 percig pároljuk, míg összeesik és karamellizálódni kezd.
Hozzáadjuk a konyakot, átforgatjuk, felöntjük a vízzel, hozzáadjuk a húsleveskockákat, felforraljuk és gyöngyöztetve főzzük még pár percig.
A baguette szeleteket megpirítjuk, ráolvasztjuk a sajtot és a leves mellé adjuk.