Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A húst formázzuk meg: ahol elvékonyodik a vége, hajtsuk vissza, tűzzük meg hústűvel vagy fogpiszkálóval, hogy egyenletes vastagságú húsdarabjaink legyenek.
Keverjük el a fűszerkeveréket és az olajat és egyenletesen kenjük meg vele a húst, pihentessük 30 percig.
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
Felforrósított serpenyőben forgatva süssük át a húst. Oldalanként (3-4 fordítás) 2-2 perc alatt, közben ne mozgassuk.
Azonnal tegyük be a serpenyővel együtt a sütőbe, és süssük 10 percig.
Vegyük ki a sütőből és tegyük alufóliára a húsdarabokat, csomagoljuk be szorosan és hagyjuk 5-8 percet pihenni.
Tálaláskor locsoljuk meg a finom fűszeres szafttal, ami a sütőből kivéve, a pihentetés alatt keletkezett.