A legjobb tippek és trükkök a testreszabott adagmérethez
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
A húst formázzuk meg: ahol elvékonyodik a vége, hajtsuk vissza, tűzzük meg hústűvel vagy fogpiszkálóval, hogy egyenletes vastagságú húsdarabjaink legyenek.
2. lépés
30 perc
Keverjük el a fűszerkeveréket és az olajat és egyenletesen kenjük meg vele a húst, pihentessük 30 percig.
3. lépés
1 perc
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
4. lépés
8 perc
Felforrósított serpenyőben forgatva süssük át a húst. Oldalanként (3-4 fordítás) 2-2 perc alatt, közben ne mozgassuk.
5. lépés
10 perc
Azonnal tegyük be a serpenyővel együtt a sütőbe, és süssük 10 percig.
6. lépés
8 perc
Vegyük ki a sütőből és tegyük alufóliára a húsdarabokat, csomagoljuk be szorosan és hagyjuk 5-8 percet pihenni.
7. lépés
1 perc
Tálaláskor locsoljuk meg a finom fűszeres szafttal, ami a sütőből kivéve, a pihentetés alatt keletkezett.
1. lépés
7
A húst formázzuk meg: ahol elvékonyodik a vége, hajtsuk vissza, tűzzük meg hústűvel vagy fogpiszkálóval, hogy egyenletes vastagságú húsdarabjaink legyenek.
2. lépés
7
Keverjük el a fűszerkeveréket és az olajat és egyenletesen kenjük meg vele a húst, pihentessük 30 percig.
3. lépés
7
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
4. lépés
7
Felforrósított serpenyőben forgatva süssük át a húst. Oldalanként (3-4 fordítás) 2-2 perc alatt, közben ne mozgassuk.
5. lépés
7
Azonnal tegyük be a serpenyővel együtt a sütőbe, és süssük 10 percig.
6. lépés
7
Vegyük ki a sütőből és tegyük alufóliára a húsdarabokat, csomagoljuk be szorosan és hagyjuk 5-8 percet pihenni.
7. lépés
7
Tálaláskor locsoljuk meg a finom fűszeres szafttal, ami a sütőből kivéve, a pihentetés alatt keletkezett.