Ezt az ételt 4 adagra optimalizálták. A mennyiséget és az időt változtatni kell. Itt találhat további információkat a módosított adagméretekről:
Ha a mennyiségeket növelik, a sütési idő meghosszabbodhat, tehát nézd újra. Először takarékosan használjon vizet és fűszereket, majd később adjon hozzá további.
Pucoljuk meg és vágjuk apró darabokra a lilahagymát, a megpucolt fokhagymagerezdeket pedig szeljük apró karikákra.
Ezt követően az olajon pároljuk üvegesre a lilahagymát és adjuk hozzá a fokhagymakarikákat is, majd öntsük fel a vízzel.
Az édesburgonyát pucoljuk meg és kockázzuk fel, majd tegyük a hagymás keverékbe.
Ha felforrt, tegyük hozzá a MAGGI Tyúkhúsleveskockát is és fedő alatt kis lángon addig főzzük, míg az édesburgonya megpuhul.
Ezután a tűzről levéve botmixerrel turmixoljuk össze és adjuk hozzá a tejszínt is.
A kenyereket pirítsuk meg, forrón dörzsöljük rá a bazsalikomot és kenjük meg vajjal.
A levest a félbevágott toastkenyérrel tálaljuk!